Nuffnang Advertisement

Wednesday, June 22, 2011

Malam sebelum Annivesary!!

Aku kan konon2 nak celebrate pukul 12 tepat semalam.... hujung2 aku ngan En Win dah ngantuk....sanggup x bg anak tidur sbb nak celebrate and jerit sama2.

Pukul 11.45pm
En Win : Ma.... apa kata kita kiss sekarang i dah tak tahan ngantuk
Aku: Sikit lagi pa... (ttp nak kiss kul 12.00). Macam lah esok pagi tak leh celebrate.

11.50pm
Aku : Pa.... jom lah kiss i pun dah tak tahan ngantuk
En Win : Happy Annivesarry Sayang! (sambil kiss and hug aku walaupun  belum pukul 12)
Anak2: Eh! mama ngan papa tengah peluk lah....

Maka kitaorg pun berpelukan beramai2. Padan muka aku konon2 tak bagi anak2 tidur tadi kan di sbb kan itu diorng tidur sekatil dgn aku sbb takut tidur sendiri krn dah malam sangat. Maka pada hari annivesary kitaorang tidur sekatil seramai 4 orang.... tiada pelukan & aksi ghairah dapat dilakukan. VENCHI!!!

No comments: