Nuffnang Advertisement

Wednesday, June 15, 2011

Gedik..... I jatuh hati uolls

Macam mana ni uolls...... i sedang diawang-awangan. Hati ku telah dicuri....I sudah jatuh cinta utk kali yang ke 10...... bukan En Win uolls tapi seseorang yang tidak dapat I lupakan..... kemana I pergi wajah nyer akan terpancar di depan mata. Mata nyer..... bibirnyer.....badan nyer. Auuuuuuwwwwwww...... I dah giler uolls sila lempang sekejap.

Lempang pun tidak merasa apa2 uolls sbb wajahnya kerap kali muncul didepan mata......I Luv u.... I miss u. Mampusss aku statement macam ni......mati lah aku kalau En Win baca harus aku dibenam kan nyer didalam  tong taik. Uolls mesti nak tahukan siapa yang i maksudkan......

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ta daa


Ishh ..... comel nyer. Oh! Galang ku.....bila tgk muka dia i akan terasa macam remaja uolls. Terasa gi college bersama-sama, tgk wayang bersama sambil dia suapkan pop corn kat mulut I, berpimpin ngan tangan....best nyer. Pangggggg!!! jangan berangan. Macam mana ni tgk muka dia hati I sejuk jer. hahahaha..... gatai2. Tak ada makna nyer berangan je lah aku ni. Takpe2 berangan pun best gak...


Ini cinta hati ku sebelum Galang..... hitam2 manis muka ala2 comel. Kalau dia dalam babak nangis I lagi terkesima uolls......dia membawa i sekali termasuk dalam watak tu. Cinta i tak berubah Jerico.


Ala2 tomei nyer Neil ni..... Doggie Howser. Cinta pertama....tapi dah pudar sikit sbb En Win dah gantikan tempat dia.

Hahahaha.......tiba2 rasa diri sedang jatuh cinta. Giler2.

1 comment:

Anonymous said...

Tapi... Neil Patrick Harris ni gay. Ade sepasang anak kembar pulak lagi.
I pun minat gak dgn dia masa blakon Dr Horrible's Sing Along Blog.