Nuffnang Advertisement

Wednesday, June 8, 2011

Day 2 - Universal Studio

Day 2 hari yang ditunggu oleh anaks termasuk aku sekali sbb aku yang sebenarnyer nak pergi tempat ni.... tapi bagi alasan kat En Win kata budak2 mesti suka kalau kita bawak diorg gi Universal Studio. Alasan aku berjaya sbb aku rasa En Win pun suka sebenarnyer. Bersungguh2 ni bangun pagi2 bekpes..... pukul 10am kitaorg dah sampai....

Korang tgklah gambar aku gila vogue ni sampai muntah 10 kali..... tapi x banyak aku letak....kalau rajin gi kat FB korang boleh view semua gambar.


Yippie! Berjaya sampai ke Universal Studio dgn menggunakan alasan anak yang nak pergi. Korang tgk muka aku riang kan. Sanggup aku ketepi kan anaks....... harus aku tangkap gambar dulu. Sengaja pakai baju colour oren agar aku sorang jer nampak terserlah dan vogue gitu.....

Mari anaks dan suami tercinta kita bergambar (baru nak panggil).

Kung Fu Panda....

Tetap jugak nak peluk aku.....puas aku tolak tangan dia. Lantak lah kau patung (tak ingat nama) yang penting dapat tangkap  gambar

Menyampah aku tgk muka En Win selalu nak buat muka nyah tuo..... tak2 u lah yang paling hensem didunia... tak ada orang lain melainkan u sorang jer dalam hati i (betul2 tak tipu)

Wah! cuba kau tgk muka En Win....riang macam bini dia jugak.

Sexy nyer anak mama....

Lagi sorang.....nak lawan aku lah tu

Cute.......

Laki aku ni tak boleh nampak orang pakai bra langsung terus kejang sebelah perempuan tu. Cuba kau tgk perut perempuan tu tak ada lemak langsung.....kang aku bukak perut aku pulak confirmed En Win pengsan


Besar & Kecil

Brother tu perasan sasa.... u lagi sasa darling!!

Yellow Cab...

Akhir nyer sampai jugak kat Universal Studio kan!!


Siapa lagi cantik????


Happy Family!!


Aku tak tahu nak cerita apa lagi korang tgk je lah gambar......esok update day 3 pulak. Tungguuuuu.....

2 comments:

Filla ~ Kasihs said...

waaaa..best yek USS? plan nak gi end of this year.. tak sabauuuu mak!!!!

s.z.a_s.z.a said...

yeay... dah pergi jugak... baru je balik. best nye~