Nuffnang Advertisement

Wednesday, June 29, 2011

Ahli Jawatan Kuasa kelab kata nyer.....

Tahun ni sekali lagi I telah dipilh menjadi Ahli Jawatan Kuasa Kelab Sukan Kumpulan Yasmin. Ini bermakna I ramai peminat dan penyokong di office ini kerana mereka telah mengundi nama I. Tu lah uolllsss belum lagi i jadi artis lagi..... harus kalah Siti Nurhaliza....sah2 Dato' R eh... silap tu boss aku Dato' K tu husband I.  Sah! kerja I bagussss.... bodoh giler puji diri sendiri.

Bukan senang uollss jadi AJK ni mcm2 benda kena organise.....family day lah, makan2 utk raya, puasa, birthday, Gala Dinner lah semua AJK kena buat. Mesti tahun ni I busy....selalu kan i boleh tidur bawah meja (matilah statement ni HR baca.....ini adalah lawak (takut uolls nanti dia mengadu kat boss I... i tak pernah tidur I lah pekerja contoh di Yasmin ini).

Semalam adalah Event pertama we olls handle..... we olls nak cari kelainan sikit sebab last year asyik makan kat hotel. Fiki punya fikir idea sudah keluar lah..... makanan kampung & buah-buahan tempatan. Duduk bersila dan decoration ala2 kampung dan staff diwajibkan memakai songkok utk lelaki dan baju kurung utk wanita. Bernas kan idea I..... tu sbb diorang suka I jadi AJK sbb idea tak pernah kering ( sorry2 president....betul2 idea bersama).

Event start pukul 12.30 hingga pukul 3.00 petang. Tapi staff kat sini gelojoh uolls pukul 1.30 makanan licin. Sedap sangat lah gamaknyer.....tak ada sebiji pun buah durian tinggal. So makna yer menu pilihan berjaya menepati citarasa mereka. Idea siapa idea I jugak........

Buah-buahan tempatan

Buah Dukung

Manggis

Rambutan

Durian.... habis satu building berbau durian. Matilah aku lepas ni dapat surat komplen.

Makan bersila....ala2 kampung

Tempoyak patin, Asam pedas daging, Cencaru sumbat, Sambul tumis petai, Ikan dan telur masin, Ulam2, cencalok dan Sambal belacan. (sila kesat air liur yang terkena kat keyboard tu)

Wah! tok penghulu dan anak dara nyer...

Tgk betapa sibuk nyer aku....

Masih sibuk dgn perbincangan

Orang kampung telah memenuhi ruang...


AJK pun nak bergambar jugak...

Anak Dara Sunti.....

Petua nak hilangkan panas dibadan selepas makan durian.... sila telan kulit nyer sekali

I pun anak dara jugak........

No comments: