Nuffnang Advertisement

Monday, May 30, 2011

Tak marah lagi.....

En Win dah tak marah lagi..... sebab malam tadi dah peluk dia kuat2. Janji2 tak beli handbeg lagi (mampus aku....come up on Elly cuba tahan nafsu tu sikit). Ini lah perempuan..... tangan ada dua jer tapi nak beli handbeg sampai sepuluh tu kenapa ek..... tak tahu lah may be kepuasan kot. Macam lelaki jugak kalau tak jeling kat perempuan satu hari mesti pening or kote berdenyut kot. Sila faham perempuan ada 99 nafsu so salah satu nyer Handbeg (nak menang jugak).

En Win ni dia marah sekejap jer......dia dapat lepaskan apa yg dia nak ckp lepas tu dia mesti gi tidur. Lepas bangun dia mesti ceria and tak nak ckp lagi pasal masalah tu. Orang bersalah macam aku jer tak senang duduk. Tapi yang heran tu aku beli handbeg punya lah banyak tapi gi office satu tu jer lah aku pakai....dgn alasan sayang nak pakai yg baru...... apa lah kebangang aku ni.Tak tahu lah kenapa...... feel dia best bila dapat beli handbeg ni.....cuma orang yg sama perangai macam aku jer boleh faham feel ni. Balik rumah tgk handbeg berlambak tersenyum sorang2. Giler2.....kronik2.

Macam mana nak buang tabiat ni.......pernah cuba bertahan tak beli handbeg tapi benda lain pulak aku beli yg merepek2 nanti aku beli pinggan mangkuk lah, lapik meja lah, kusyen besar lah.....fuh! membazir betul lah aku ni. Korang baca pun mesti korang nak muntah kan..... tak kan aku tak leh kawal diri......tapi mmg x boleh tak tahu lah macam mana nak cakap.....kalau aku tak dapat barang yg aku nak mesti aku tak leh tidur terbayang2 lepas tu aku akan cakap benda yang sama jer kat En Win. Tapi barang2 yg kecik tu aku jarang mintak duit kat dia......mampus pulak aku kena teranjang nanti. Tu sbb aku akan selalu kawal diri supaya tidak pergi ke Shopping complex agar diri tak terjebak. Tapi sekali aku dapat lepas.....siap aku pulun.

Bangang kan perangai aku ni.....aku kena ubah ni. Duit tu aku simpan lagi bagusssss.....tak boleh jadi ni....aku kena cuba bertahan sampai hujung tahun ni......kita tunggu dan lihat. I can do it!!!!

1 comment:

nasaoji said...

Asben kt ckp, ustz azhar idrus ckp, lelaki bodoh duk caya ckp pmpn, nak2 tang nyoping!he he..ada betuinya, kt pun gitu..siap jnji xmoh beli bag ka kasut ka, tp, napsu maaaa.... :-P