Nuffnang Advertisement

Monday, May 16, 2011

Speechless....

Wah! tajuk kat atas tak boleh blah betul....... I terharu uolls tak tahu macam mana nak luahkan perasaan hati, gembira....sedih......rasa nak melompat sampai tak turun2.....menanggis dalam kegembiraan (sudahlah kau Elly jgn nak berlakon). Actually our wedding anniversary lambat lagi 22 June.... tapi my in law telah membuat kejutan bagi anniversary gift Sabtu lepas. Pagi tu Mother in Law aku call ajak gi KLCC kata nak mintak teman kan beli baju kerja utk adik ipar aku.....aku ok jer jumpa pukul 6 petang kat KLCC. Macam mana dah cerita ni yer....sbb excited sgt so tak tahu  macam mana nak bina ayat. kalau tersalah tulis orang kata riak pulak..... lantak lah yang penting I teruja uolls.

Minggu lepas aku ada cakap ngan in law kata minat sangat kat cincin bvlgari..... kalau beli pun maybe  tunggu bonus hujung tahun ni. Cincin ni dah aku lama idam2kan since zaman umur 20an lagi. Setiap kali bonus mesti aku tak jadi beli sebab budget lari dan ada jer benda yg lain lebih penting. Impian aku ni aku pendam kan jer.... manalah tahu tiba2 duit turun dari langit jatuh kat riba aku.... boleh lah beli. Mula2 nampak cincin ni sbb teman kan kawan aku beli...... sugar daddy dia presentkan satu set barang bvlgari (rantai,cincin dgn loket) dekat RM15,000.00. Tapi aku tak mampulah nak beli satu set.... kalau mampu pun beli cincin jer lah.... itu pun tak tahu bila.

Sambung balik cerita..... sampai kat KLCC in law aku ajak gi Bvlgari butik kata nak tgk2 cincin kat situ....tengok2 uolls dia suruh aku pilih yg mana berkenan....rasa nak pengsan uolls....SPEECHLESS..... muka kebas sekejap sbb teruja sgt. Aku kan kelam kabut tak ingat.... dah tak tahu nak pilih yang mana (tamak lah tu kan). Of course aku pilih cincin yg aku idam2 kan berbelas-belas tahun yang lalu....terus tak toleh kiri kan....laju jer jari aku tunjuk cincin kesukaan aku. En Win cool jer....aku yg lebih2. "Kalau dah suka ambik jer lah". Panngggggg..... wake up Elly.... wake up (sila lempang dan sedarkan aku yg mengada ni). Ya Ampun sekarang impian aku terlaksana....akhirnyer cincin tu berada di jari aku sekarang. Oh! lupa pulak....En Win pun dapat jugak. Kata Annivessary harus laki bini dapat hadiah.... nak tgk tak...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

jeng3

-

-

-

-

-

-

-



Lupa nak ambik gambar close up..... sbb teruja uolls.

Thank you & luv both of u so muchhhh......

Korang tengok lah laki aku punya lakonan....dapat hadiah terus suap bapak dia makan.

2 comments:

BaNaNaS! said...

OMG elly, beshnyer dpt Parents in Law mcm tu.. u are sooooo lucky...

ai baru jumpak blog you, soooo happenin hahaha...

BaNaNaS! said...

OMG elly, beshnyer dpt Parents in Law mcm tu.. u are sooooo lucky...

ai baru jumpak blog you, soooo happenin hahaha...