Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 24, 2011

Jeles lah tu.....

Apa lah oulls ni nak kutuk2 kat blog aku..... diingatkan ini blog aku, suka hati akulah nak tulis apa. Kalau rasa nak muntah darah sbb baca blog aku.....jgn baca senang cerita hati korang pun tak sakit. Aku buat blog ni untuk diri aku sendiri sbb cita2 aku nak jadi penulis tapi x tercapai sbb BM aku gagal jadi aku tulis jer lah kat blog sendiri.

Korang nak jeles ngan aku buat apa.....tak habis2 busuk hati....muncung korang terjungkit-jungkit kutuk aku :-

1. Pasal aku beli bvlgari - Lantak lah itu mentua aku yang belikan kalau tak puas hati gi cari mentua macam mentua aku. Kau tak dapatkan itu sbb hati kau panas. Apa ke lembab korang ni aku nak eksyen suka hati aku lah....ada aku suruh mak bapak korang belikan utk aku. Ini blog aku suka hati lah nak tulis or nak eskyen..........

2. Pasal beg LV & sunglasses chanel - Ini duit aku.....aku sanggup main kutu sbb nak beli barang ni. Jeleskan sbb kat office korang tak ada orang buat permainan ni. Itu sbb korang x dapat beli.... lepas tu nak mengata-ngata aku membazir sanggup beli barang mahal sbb nak menunjuk. Aku rasa itu perangai korang kut beli barang nak menunjuk kalau org tak nampak mesti kau sua2 kan beg tu depan diorg. Aku beli utk kepuasan lah BODOH.

3. Bali - Eeeeee.....bangang tahap maximum lah korang ni. Aku nak bercium ker nak tunjuk kasih sayang ker itu laki aku lah....ada aku cium laki korang ker. Ini sah laki korang tak se~romantik laki aku.....itu yang terbakar jer kan hati korang. Hahahahah.....vavi2

4. Karaoke - Ini mmg buat aku mengamuk tahap maximum. Korang boleh kutuk mentua aku gi karaoke.... HELLO! suara diorg sedap macam P Ramlee & Saloma tu sbb aku bawak gi karaoke. Sembahyang x sembahyang itu diorg yang tanggung. Korang tuhan ker nak menentukan dosa ngan pahala. Korang nampak ker diorg x sembahyang. Kelakar....taksub giler babi yer korang. Diingatkan kami adalah keluarga bahagia jadi siapa yg tak bahagia....... JGN JELES.

Benda ni dah lama aku pendam....lagi aku diam lagi sedap korang kutuk. Hidup korang tu tak aman kot kalau tak dapat mengutuk....kalau dapat kutuk org baru lega agaknyer. Sudah lah malas aku nak layan org yang hati busuk macam korang ni!!!!

2 comments:

ikatankasihku said...

hi, suka baca blog u...
tgk u 1 family semua nya sporting2 belaka....
romantik ngan hubby...
jgn lyn ngan org yg selalu tak senang dgn kebahagiaan org lain....lantakla diarg nak kate apepun...bukan diaorg yg suap kita makan.. :)

nama saya katy cat...hahaha said...

bkn senang nak jumpa keluarga yang sporting n happening... bg sy saya sgt suka dgn famili mcm nie... hubungan dorg lg erat dari org2 yang suka mengata ni... sbb keluarga dorg xde mcm dlm keluarga kak elly... Allah kan Maha Adil... no worries... keluarga saya pun xde mcm keluarga kak elly selalu g mkn2... tp kerana ini saya dah semat kalo dah kawen nnt saya nak mcm kak elly lakukan... happy n duit kumpul enjoy n shopping... pahala dosa hanya Allah je tahu...