Nuffnang Advertisement

Monday, May 9, 2011

Hazel's Birthday

Balik jer dari Palong hari tu sampai dlm pukul 7.30pm..... malam ada event pulak kat Zeta Bar birthday kawan baik I......Hazelini Ismail (mak letak nama penuh kau nok!!). Dia officemate I...... satu kepala ngan I uolls dia faham lawak I....... I buat lawak bodoh pun dia boleh gelak sampai terduduk-duduk. Both of us tak ada rahsia....selalu share masalah sama2. Lurus bendul......yupe ini lah hazel....dia main cakap jer bukan nak fikir pasal perasaan org (jujur lah tu konon.....). Kau terlalu jujur nok! satu hari kena pukul or penampar mak tak kan tolong kau nok!!.

Tapi kitaorg berkawan kat office jer....balik rumah, hujung minggu we all buat hal masing2. Tak ada masa2 nak calling2. Lepak2 hujung minggu jgn harap....hari minggu hari bersama keluarga kan nok!!. Favourite minah ni colour rambut.....24 jam nak tukar colour rambut tak faham aku ngan kau ni nok!! satu lagi perangai minah ni....colour baju mesti sama ngan colour kasut....anak mami lah kata kan...colour yang dia pilih semua meriah2 uolls....mak tak sanggup nak pakai. Lantak lah ko nok asalkan kau happy!! ada aku kesah....

So Sabtu lepas..... we all decide keluar celebrate birthday Hazel kat Zeta Bar.....minah ni suka menari pantang dengar lagu melentik jer badan tu....kau menari lah sampai pagi nok!! Really enjoy that night dalam 10 orang ada kot semua bini2 terpaksa menderhaka kat laki sbb nak attend birthday kau nok!! rasakan semua jantan2 kena jaga anak2 kat rumah.... tapi laki mak baik (dia kalau aku tak balik pun dia tak sedar).

hazel yang pakai baju pink tu!!



Me & hazel..... Mak sayang kau nok!! Wah gitu....ayat tak boleh  blah.




Sebab malam tu birthday dia....so apa lagi kena naik atas stage lah.....kena menari sampai semua kat bawah tu berpuas hati.... dah macam ulat bulu aku tgk kau menari kat atas tu nok!! Glamer kau kan!!

No comments: