Nuffnang Advertisement

Monday, May 16, 2011

Frame Gambar......

Minggu lepas ada order frame gambar dekat seorang perempuan ni..... tgk2 hari Sabtu dia call kata gambar dah siap. Mmg puas hati uolls.......gambar hitam putih ala2 klasik gitu. Ingat nak tampal gambar2 ni semua kat rumah baru nanti.... siapa yang berminat nak order bolehlah jengok2 kat http://framekasih.blogspot.com/ . Satu gambar dia charge RM65.00. Tak susah nak order..... uolls just email gambar2 yang nak diframekan kalau dah siap nanti dia courier or hantar kat uolls....senang kan. Jom kita tgk hasil2 gambar tu....







Banyak gambar lagi nak buat kalau boleh nak penuh kan satu dinding.....cantik kan.

No comments: