Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 3, 2011

Danea's Birthday..... 2 May 2011

Hi uolls..... Ahad lepas celebrate my dotter birthday Danea Irfan..... dah lapan tahun anak mama. Cepat nyer masa berlalu rasa macam baru jer tengok dia belajar berjalan & berckp. Tak best lah tgk anak mama nak besar. Actually I & my hubby ingat nak buat birthday party kat Pizza Hut panggil kawan2 sekolah dia sekali.... tapi seperti biasa anak i kan dah besar so dia decide nak buat kat sekolah jer.....hantar cake, food & party pack. Itu dia punya permintaan so we just follow jer. Birthday gift Danea mintak set baju kat Girls (seperti biasa setiap tahun hadiah yang sama). Malam tu  kitaorg celebrate kat Chilis Bangsar....our favourite place. kali ni banyak sikit tangkap gambar so korang tengok lah sampai muntah.....by d way "Happy Birthday Danea....mama, papa & adik luv u so much".

En Win bersama anak2 perempuan nyer..... sedih lah tgk anak2 mama dah besar. Rasa macam tak puas bergurau lagi.

Me & my mother in law. Next event mother's day...... En Win & En Yassin jgn buat2 lupa yer.

En Win & Shira (Mak bagi kau interperem kali ni)

Girls with Tok Yasin....

Danea & Ameera

Me and 2 monters ........ korang tgk sikecik tu bukan boleh serius

Ameera food.....spagetti

Danea - Kids Burger

My nyawa........luv uuuuuuu......

Us.....

Perempuan meroyan dgn makanan nyer

Mother in Law.....

Father in Law.... Eh! perempuan meroyan makan jer makanan kau sampai habis jgn sibuk tengok makan orang

En Win makan sandwich sampai mata juling....

Happy Birthday Danea!!

Us....again.


Yeah!! Atuk belanja....go & kiss atuk...

Me & En Win. "Pa apa pasal u tangkap badan tegak jer"....cuba stylo macam I sikit. Sah! u dah tua

Birthday Girl with Mummy

Birthday Girls with Daddy...


banyak pulak gambar perempuan ni...... ingat kali ni jer tau!!!

No comments: