Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 12, 2011

Rock & Roll

Every year Kelab Sukan kat office I ni akan organise function utk ahli2 kelab. This year Club telah memilih theme Rock & Roll. Pening kepala I uolls memikirkan baju apa yang harus dipakai. So disebabkan bulan ni budget lari sikit..... so i decide tak nak sewa or beli baju.......pakai jer baju dalam almari...mix & match. So maka terjadi pakaian yg tak seberapa ni.... Rock jer & Rolls nyer tak ada. Actually baju Rock & Roll ni perempuan dia pakai skirt kembang, tali pinggang besar & scaf kat leher.

Banyak aktivi Kelab buat.....diorg bahagi2 kan staff kepada 4 kumpulan. Rumah Merah, Biru, Hijau & kuning. I kan Raja uolls.....harus diorang bagi rumah kuning. Kalau diorng bagi i rumah lain confirmed kena daulat I nanti. Macam2 permainan kelab aturkan uolls....ada bowling, Futsal, Badminton, corum, ping pong, dart. Tapi group i selalu kalah uolls sebab banyak pemain tuo......i jer yang muda (kalau Jas baca ni harus aku kena hempok). Tak kisah lah kalah ker menang ker janji dapat duit.

Acara yang i nanti2 kan Lucky Draw. Siang malam I berdoa uolls..... sampai termimpi2 i menang IPAD. Tapi nan dooooo..... Diorg tak cabut nama I uolls. I sedih.....

With Eddie....dah macam pengacara lah pulak. Kata siapa.....Kata Kau!!!

Bodyguard boss I..... menang pakaian tercantik. Dapat RM1000 uolls.

With Siti Rock.....& Roll nyer tak ada.....

Cun kan!! Betul2 ikut tema..... Berapa duit kau habis Za....beli baju ni!!

Ini lah 2 orang perempuan yang menang lucky draw tu.... I jeles uolls. Jas yang pakai dress tu dapat camera canon....Mory dapat TV. Diorg ni duduk satu meja dgn I uolls...bila nama diorg kena panggil I pura2 menjerit gembira tapi sebenarnyer dada i nak meletop uolls.

Kak Nor.....sporting kan....

With my boss Dato' Rahmat. I kan sexyteri u.... kenapa tak cabut nama I.


Cute kan Hazel! macam kanak2 riang. Tak2 i lagi cute.

No comments: