Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 26, 2011

Majlis Aqiqah.....

Hari Sabtu lepas I busy uolls.... macam2 benda i kena buat. Early in the morning....i pergi rumah my boss utk Majlis Aqiqah. Uolls ingat tak Majlis yang sama hari tu I attend kat Kedah....now diorg buat kat KL pulak. Seperti biasa Majlis boss I ni meletup dan grand sangat. Tetamu VVIP dia Tun Mahathir & Tun Hasmah. Decoration dia superb.....mmg meletup cantik.

Cantik kan uolls tempat berendoi ni.... i dah mula perasan uolls rasa macam nak campak jer buaian tu lepas tu I akan duduk ditengah2 pelamin sambil menunggu En Win datang menyarungkan cincin...Hehehehe

Tun Siti.... yang sebelah baju kuning tu isteri Boss I Datin Yasmin Mashahor. Datin ni dengan Tun Mahathir pangkat anak sedara. Bapak Datin iaitu Mashahor ni adik beradik Tun Mahathir. Tapi Datin ni di jaga oleh atuk nyer iaitu bapak Tun. That way dia dgn Tun sangat rapat.

Tun with anak2 yatim.

Tiba2 I menjadi wanita muslimah uolls....harus bersopan uolls sbb majlis ni ada bacaan yassin.

Sue, Me & Hazel.

No comments: