Nuffnang Advertisement

Thursday, April 21, 2011

Letih & Stress.....

Dah 2 minggu aku rasa stress & terlalu letih. Aku penat buat kerja sama setiap hari. Pagi pergi kerja....petang kelam kabut kemas rumas, masak (kalau ada masa), basuh baju, lipat baju, hantar dobi, hantar anak tuisyen, tolong tgk anak buat kerja sekolah, hantar mengaji & mcm2 lagi..... aku LETIH & STRESS..... semalam aku lagi stress dgn jalan jem tak ingat....lepas tu bawak budak2 gi makan, tgk kan homework....pukul 12.30 pm baru semua benda settle. Dgn susah hati lagi Danea nak exam pertengahan tahun...dia relax jer. Esok pukul 6.00 pagi kena bangun balik & buat semua tu sekali lagi. Aku tak nak kacau En Win sbb dia pulak busy ngan kedai....dia pun melambak kerja nak handle. After dia ambik anak2 dari sekolah lepas makan dia akan keluar rumah dari kul 8 - 12.00 mlm.... yang membuatkan aku lagi stress masa aku ngan dia terlalu sedikit......tapi aku kenalah faham dan bersabar sbb ini semua utk masa depan kita sekeluarga.

Hari sabtu ni aku ngan En Win ingat nak berehat sekejap.....berdua sahaja....nak spent time together2. Nak book hotel yang cantik sikit..... just 2 of us (anak2 seperti biasa hantar rumah nenek dia) sbb hujung bulan 5 ni diorang punya turn pulak aku bawak bercuti. Nak gi SPA, nak gi romantik dinner, nak borak2....best2! Kau bayangkan betapa busy nyer kitaorg berdua sampaikan nak jumpa pun kena set kan time & day. Walaupun sehari aku rasa cukup kot..... utk aku ngan En Win..... just nak lepaskan rindu & nak bermanja-manja. No hanphone......yer Darling!!!.

No comments: