Nuffnang Advertisement

Monday, April 18, 2011

Kepuasan....

Sebelum uolls mengata baik I terangkan...I bukan nak menunjuk uolls…. cuma nak kongsi kegembiraan dan kepuasan .…setelah I penat bekerja uolls…I telah merewardkan diri I ini dgn membeli barang yang I idam-idamkan selama ini….iaitu sunglasses “Chanel” & wallet “LV”.

Sunglasses ni I dah lama idam2 kan ada lah dekat setahun….. Asyik belek2 jer magazine tgk sunglasses yang Angelina pakai…..bila gi butik Chanel tgk dr luar jer uolls. So I pun berusaha kumpul duit uolls…..sanggup tak beli baju kerja semata-mata nak simpan duit beli sunglasses itu….. I perasan uolls kalau pakai sunglasses tu muka I akan bertukar menjadi Anjelina. I mmg budget nak beli sunglasses tu on my birthday….konon2 bagi present kat diri sendiri lah. Tapi terbabas uolls I cuma dapat beli 2 minggu selepas my birthday….lantak lah yg penting dapat. Bila duit dah cukup I terus gi KLCC uolls ngan my friend Zura….dgn penuh bangga masuk ke Butik Chanel dan menuju ketempat sunglasses….waktu tu hati I berbunga-bunga bila mencuba sunglasses yg I minat tu …..terus I muncungkan bibir I seperti Angelina uolls. Jom uolls I tunjuk kan sunglasses I beli tu…..




Mesti korang heran knp I ada dua sunglasses Chanel……kejutan uolls….yang sebelah kanan tu I dapat hadiah dari anak boss I …. Puan Wawa. Kalau korang friend kat Facebook I….waktu nak dekat birthday I uolls……I ada tulis kat status nak hadiah sunglasses Chanel on my birthday….tak sangka dia baca dan penuhi impian I…..cuma hadiah tu I dapat setelah I membeli Chanel yg I idam2kan itu. Thank you so much Wawa……



Satu lagi brg yg I idam2kan……wallet LV. Wallet ni I beli waktu dapat duit kutu bulan lepas…..I sanggup main kutu uolls demi memenuhi impian I. Wallet ni beli kat Paris kirim kat kakak ipar Hazel sbb waktu tu dia ada kat Paris gi Honeymoon…..kalau beli kat sana mmg berbaloi sbb harga dia murah beza harga kat KL dekat RM800 I untung uolls.
 
Alhamdullillah uolls….apa yg I hajati dapat dimiliki….cukup kot utk tahun ni…..sbb hujung tahun ni nak renovate rumah pulak….so duit banyak nak guna. I dgn En Win akan bekerja lebih kuat lagi utk mendapat kan design rumah yg we olls inginkan.

1 comment:

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus