Nuffnang Advertisement

Friday, April 22, 2011

Jantan Macho....

Aku mmg tak boleh  tahan tgk jantan berlagak macho ni.... kalau hensem tak apa lah jugak. Ini muka busuk tapi perasan hensem. Kalau bercakap suara ala2 control macho.....senyum buat2 macam manis....lepas tu lirikan mata buat2 macam mengoda, Eeeeeee......aku tak boleh hidup ngan jantan macam ni Nyah. Tak boleh ker kau bersikap natural....kan senang. Ini nak kena berlakon depan perempuan padahal kau kat rumah busuk sebenarnyer....malas mandi & pengotor.

Lain lah badan kau dah semula jadi macho.....ada 6 pax pac boleh lah jugak bila aku pandang stim sikit. Ini kalau setakat suara kau nak control2 baik tak yah. Aku dulu pernah keluar dgn seorng mamat berlagak macho ni (sebelum kawin yer.....kang mati pulak laki aku hempok bila baca blog ni). Minum  kat coffee bean tak main kedai2 mamak ni.....lepas tu bila order minum sambil borak ngan aku mata asyik tenung jer muka aku....ala2 romantik lah konon. Lepas tu ayat tak boleh blah langsung.....u sooo beautiful sayang. Bibir u so cute....kecik jer. Eeee....rasa nak  muntah darah aku kat situ....kan senang kau cakap terus terang. Kote i dah tegang sayang....boleh tak I cium u. Nak berfalsafah bagai buat apa!. Satu lagi jantan macho ni...cuba kau cerita pasal masalah kau kat dia....dia punya muka macam itu pun masalah dia lah (berlakon tak ingat). Mati aku kalau dapat jantan macam ni.

May be sebab aku brutal kot....that way jantan2 macho ni tak boleh masuk ngan jiwa aku. Ialah jantan tu punya lah macho...jalan ala2 control...tapi aku jalan bersepah-sepah ckp sekuat-kuatnyer macam borak ngan 10 orang. Ada satu lagi mamat macho yang pernah keluar ngan aku (tadi ckp tak minat tapi byk kali pulak aku keluar ngan jantan mcm ni...penipu betul lah aku ni) punya lah dia nak jaga ke macho han dia keluar kan rokok pun ada style.... tengok2 bila hisap rokok terbalik.....hahahahah bodoh2. Hah! malu engkau....tu lah siapa suruh hisap rokok pun nak control macho.

Aku lebih senang keluar ngan jantan sempoi....senang sikit aku borak tak yah berlakon nak kepit2 suara. Tak pening kepala aku nak cari baju nak make up bagai bila keluar. HIDUP MESTI SEMPOI.....

2 comments:

cik amoi said...

akak memang best. suka tgk life akak. natural gile. hepy sesgt. plus akak sgt cantik. suka tgk penggunaan bahasa akak kt blog akak ni. cool sgt. blog akak best sbb blog akak mmg lain dr yg lain. biasa blog org lain bahasa nk control je tp akak x. best.

cik amoi said...

akak memang best. suka tgk life akak. natural gile. hepy sesgt. plus akak sgt cantik. suka tgk penggunaan bahasa akak kt blog akak ni. cool sgt. blog akak best sbb blog akak mmg lain dr yg lain. biasa blog org lain bahasa nk control je tp akak x. best.