Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 12, 2011

Jalan2 cari makan

Dah dua minggu tak jalan2 ngan En Win..... selalu aku jer bawak anak2 jalan sbb En Win busy. So Ahad lepas.....En Win ajak keluar. I happy uolls terus mandi kan budak2....i pun bersiap macam nak pergi party. Make up....letak pipi merah....pakai lipstik wonder women yang sepuluh batu pun uolls boleh nampak bibir I.

Tak pergi mana pun....excited macam nak pergi luar negara. We all gi KLCC utk lunch. Sambil jalan2 tu singgah "Bvlgari" nak cari cincin utk En Win.... aku kena ganti dia punya wedding ring sbb batu dia dah pecah. Tak faham aku macam mana mamat ni pakai cincin sampai batu blh pecah....u makan ker apa batu tu.... kesian pulak aku tengok walaupun batu cincin tu dah pecah En Win ttp pakai jugak....betapa dia sayangkan cincin tu. Waktu nak kawin dulu budget aku tak ada lah mahal sangat nak beli cincin so beli yg murah jer....that way kot batu dia cepat pecah. Tak apa lah aku berkorban sikit keluarkan duit ganti cincin wedding ring tu.... so nasib baik waktu tu kat Bvlgari ada promotion limited edition so tak ada lah mahal sangat. Dah lama En Win minat kat cincin tu..... asal jalan je...berhenti jap kat cermin Bvgari tu tgk cincin. Dah berkenan saiz pulak tak ada.....so terpaksa order minggu depan baru dapat. So settled......

Tgh jalan2 boleh laks tiba2 sikit kenit Ameera tu teringat aku janji nak beli kasut tumit tinggi utk dia.... ini lah satu perangai buruk aku suka janji yg bukan2.....sendiri janji sendiri merana. Singgah BATA belikan dia selipar.... nasib baik kasut tumit tinggi tu tak ada saiz (menyampah betul aku budak kecik pakai kasut tinggi ni) tapi kalau nak ingat balik zaman dulu2 bila bapak aku tanya nak beli kasut apa laju jer tangan aku pilih kasut tinggi yg hitam yang berkilat tu.....ala2 kasut macam nak menari tango tu. Bangga uolls kalau dapat pakai kasut tu....sengaja jln kat simen supaya kasut tu berbunyi kletok2.

Bapak ngan anak dah dapat barang....aku juga tak ada apa2. Takpe2 aku hari tu dah banyak sangat berbelanja kat Bandung so aku kena jimat sikit sampai bulan 6 ni. Ingat cuti sekolah bulan 6 ni dah gi Singapore "Universal Studio" dah lama janji ngan anak2 aku....so tgh survey2 package yg murah.

Lepas dah beli semua barang.....perut pun dah berbunyi....zassss gi TGI Friday makan. Menyampah satu kat TGI ni kena beratur nak makan sbb ramai sangat....adalah dekat 20 minit berdiri kat luar tu. Sabar2 kau yang nak makan sangat kan tunggu je lah.


Wah! Mak ngan anak sehati sejiwa pakai baju belang2. Orang belakang tu mesti jeles kan tak ada baju belang2. Hahaha....mesti dalam hati dia cakap budak ni perasan betul kat sini pun nak tangkap gambar. Peduli apa aku.....

Danea....yang perasan jelita macam mak dia jugak.

3 dara pingitan....dara ke?????

Suka u yer dapat cincin.....lari budget I. Takpe2 demi suami tercinta. 10 tahun....U tak leh mintak apa2 kat I. korang perasan tak mata En Win semakin kecik....ini menanda kan dia semakin gemuk. Bila dah gemuk aku tak yah risau sbb perempuan2 miang kat luar tak suka jantan gemuk. Makan banyak2 lagi darling.

Yummy.....Nachosssss

Ameera food. Asal lah chicken ni kecik sangat....aku nak cikun sikit pun tak sampai hati. Danea makan mini burger....lupa laks nak snap sbb aku teruja nampak makan aku dah sampai.

I punya food uolls......U jgn nak jeling2 food I. Nak order sendiri.....tak ada masa nak share2.

En Win punya food.....apa barang makan burger. Tak menyelerakan langsung....tu yang dari tadi asyik jeling jer steak aku. Actually burger ni nampak jer macam tak sedap tapi bila gigit.....pergggghhh sedap tu. Tukar pa..... kalau tak caya meh tengok gambar ni
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


sampai stim lah mata En Win..... aku tak boleh tgk muka stim ni.....Darling balik ni kita ON yer.

No comments: