Nuffnang Advertisement

Wednesday, April 6, 2011

Hari Sunday yg busy.....

Hari Ahad lepas i busy uolls.....pagi2 aku dah bangun gi Pasar....balik pasar kemas rumah, basuh baju...mcm2 lah aku buat. Kadang2 angin pulak satu badan sbb kena buat benda ni sorang2.  Tak apa aku masih boleh bersabar....sbb En Win pergi utk mencari rezeki. After semua kerja settle....baru aku bangun kan budak2...suruh diaorg mandi....after that gi bekpes.

Lepas gi bekpes dlm pukul 11.00 pagi.... aku singgah jap gi PWTC ada Home Exhibition. Bukan sekajap uolls....tiga jam i kat sana. Survey barang2 utk rumah baru.... selalu nyer kalau ada exhibiton ni barang2 yg diorg jual ada promotion price. Part2 utk rumah mmg aku handle....En Win akan serah kan bulat2 kat aku. Sampai kan mentol lampu pun aku pilih....tensi aku. Cuma pesan En Win "Ma....u buatlah apa yg u nak buat....tapi permintaan I satu jer.....make sure katil kita besar & tilam best sbb senang I nak rogol u nanti...kurang ajar tak?". So macam2 aku survey kat sana....so sempatlah order katil utk dua orang monster aku, katil aku & kitchen cabinet....yg lain nanti dulu kot.



Cukup besar tak katil ni pa.... kalau tak muat jugak tak tahu lah aku....senang2 tidur kat lantai jer...boleh buat aksi 360 darjah. Confirmed x jatuh.

Ini katil Ameera..... Danea punya aku kena tempah....sbb dia ngada2 nak katil ala2 princess berwarna pink tapi tak terang sangat (ini lah budak2 sekarang....lepas ni ko tidur lagi ngan aku siap ko).

Lepas settle kerja aku kat PWTC bawak diorg gi lunch pulak kat The Mall.....after that zas gi Semua House tgk kedai. Lepas tu gi Sungei Wang & Bukit Bintang pulak tgk kedai jugak....ok semua ngam.....tak ada benda aku nak mengamuk sbb sales kedai Alhamdulillah.... lepas tu aku bawak Danea potong rambut pulak. Rimas aku tgk panjang sangat. Time En Win tak ada jer aku boleh potong....kalau dia ada mmg x dapat.

"Mama suruh dia buat rambut Yaya macam Hana Montana" Iyolah.....asal kan kau nak potong rambut.

Lepas settle segala urusan dalam pukul 5.30ptg....terus gi Kelana Jaya makan Fatty Crab dgn kawan office aku. Kalau ingat balik.....giler betul lah aku ni....dalam satu hari semua benda aku nak buat. Tapi puas hati....kalau ada En Win jgn harap aku boleh buat semua ni........nanti ada jer benda dia suruh aku buat. Pukul 7.30 malam baru aku anak beranak sampai rumah.....penat nyer....sian anak2 aku pengsan kepenatan dalam kereta. Layan jer....Mak ko yg giler ni ya.

1 comment:

^effa^ said...

hi salam kenal, google koleksi handbag tadi jumpe u punye entry koleksi bag anak u.. so sweet. ;)