Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 26, 2011

Hari bersuka ria bersama My Darling....

Lepas selesai jer Majlis Aqiqah.... aku terus balik rumah & pack barang2. Uolls ingat tak I ada tulis kat blog hari tu nak spend time ngan En Win berdua so we all decide pergi Concorde Hotel. Harus anak2 dihantar rumah neneknyer....kerana mak ngan bapak kau ni nak berdua-duan tanpa ada gangguan menjerit2 nak makan atau suruh basuh kan berak. 

Lepas hantar anak2 gi rumah nenek nyer sambil merasuahkan setiap sorang RM50.00 aku ngan En Win terus gi Concorde hotel utk merehatkan kepala yg stress & tension ni. Mula2 nyer we all ingat nak pergi PD Avillion tapi fully booked so duduk jer lah Hotel KL ni. Dah lama aku tunggu masa macam ni....both of us busy sangat lately ni.....so En Win suruh aku booked hotel utk aku ngan dia berehat.

Suka  nyer dia anak2 tak ada...... cuba korang tengok muka En Win....kesian kan muka letih sangat.

Lepas dah check in we all terus book utk gi SPA. Aroma terapi massage selama 2 jam. Superb...betul2 dapat rasakan relax sekejap kepala ni....En Win siap berdengkur lagi. Lantak lah u berdengkur ker...nak keluar air liur basi yg penting u relax.

Sebelum masuk  SPA...


SPA habis dalam pukul 6.00pm so we all relax2 dulu dalam bilik. Perut dan berkeroncong lapar ni tapi terpaksa tahan sbb dinner kat hotel ni start pukul 7.00 jer. Tepat jer pukul 7.00 we all terus turun for dinner....korang tahu lah kesukaan aku terus gi tempat Salmon... Lega uolls we all betul2 enjoy ourself kat hotel ni....dapat makan dgn aman...lepak, chit chat tentang banyak benda.....We all lepak kat restaurant samapai kul 10pm. Lepas tu naik balik....mandi2 terus gi tgk live band kat bawah. Happy sesanggat....menari sama2.....hug2...kiss2....macam bercinta uolls. We all lepak sampai pukul 2 pagi lepas tu sambung lagi menari dalam bilik ....heheheh giler2 dah lama tak slow dance uolls (sila muntah). Tapi kenapa nak malu dgn semua ni.... aku rasa sekali sekala kita kena buat benda yg lain....benda yang jarang kita buat kat rumah. Benda2 small thing macam ni lah yang boleh mengeratkan lagi hubungan kita suami isteri. BETUL TAK???

Cross Road at Concorde Hotel.
I suka uolls....dah lama tak lepak macam ni berdua-duaan. Dah dekat 2 bulan rasanyer.

Kesian anak mama kena tinggal....tak apa nanti bulan 6 kita gi cuti  yer.

No comments: