Nuffnang Advertisement

Wednesday, March 16, 2011

I teruja uolls........

Ingat tak i pernah cerita kat blog I ni pasal rumah Serenia kat Ukay Perdana. Alhamdullilah......Loan I approved uolls. Ini bermakna rumah ini akan jadi milik I. Gembira tak terkata bila orang bank yg hansem tu call i kata loan rumah u approved.....i gembira uolls sambil menjerit-jerit macam orang giler kat office ni. Tapi.....En Win kan tak ada..... jadi I call jer lah anak I yang tak faham apa2 tu ckp kita dah dapat rumah. Monster aku yg blurrr tu cakap...yer ker Mama....oklah Yaya nak sambung tgk TV...... tak teruja langsung uolls.

Tapi uolls i tak ada lah nak terus pindah.....nak kena buat renovation sikit2 uolls maklum lah duit bukan nyer banyak sgt....so buat perlahan2 jer lah. Banyak idea kat kepala ni nak decorate rumah ni. Kalau i pindah rumah ni uolls ini bermakna anak2 i kena tukar sekolah.....kesian jugak kena berpisah ngan kawan2 diorg. Lantak lah kan yg penting i suka rumah ni uolls. Jom i tunjuk kan sekali gambar rumah ni.........





I like......macam2 nak kena tukar ni uolls....I kan Eric Leong.

1 comment:

itamrazali said...

jelitanya rumah..tahniah yer murah rezeki...