Nuffnang Advertisement

Tuesday, February 22, 2011

New Look....

Hi uolls..... rindu tak kat I (knp lah aku perasan mcm artis ni). 23rd February ni birthday i tau. Jgn lupa wish kat i tau. Entah tak tahu kenapa tahun ni aku rasa aku perlukan perubahan kat diri aku... nak nampak kelainan sikit jadi tak ada lah suami aku boring nanti (maklumlah dah meningkat usia...kang dia pandang budak2 remaja jeles pulak aku)....so aku ingat pun nak jadi remaja balik lah.

Dah 3 tahun aku rambut pendek. Actually aku mmg suka rambut pendek senang sikit nak bergerak. Kalau rambut panjang nak kena basuh dah dekat 1 jam belum lagi blow....so aku malas. So aku decide tahun ni nak tukar style rambut yg meletup (meletup ker???). Semalam petang aku gi Saloon " i nak rambut i jadi panjang macam artis ala2 Kris Dayanti & Fazura (buang tebiat agak nyer aku ni.) "siapa tu Kris Dayanti....budak cina tu tanya balik".(bodoh betul lah aku  ni mana lah cina busuk ni kenal artis melayu)."oooo u tak kenal ka? tak apa u buat rambut i sampai i jadi cantik...boleh kan". Setelah berbincang demi perbincang dilakukan...aku telah bersetuju membuat rambut ku seperti yg dicadangkan cina ni. Korang nak tengok tak......malu nyer


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

sabarmyer 1, 2, 3



Ta daaaa....cantik tak. Yang penting En Win suka bangat. Aku pun suka dgn rambut ni. Tapi susah sikit nak jaga rambut ni tapi tak kisah asal meletup (sila muntah darah sebab aku tgh perasan lawa ni).

En Win: Kalau ON malam ni i nak tarik2 rambut u...
Aku: Wahh!!!! I like it

No comments: