Nuffnang Advertisement

Monday, February 14, 2011

Happy Valentine's Day....

Happy Valentine's Day......orang melayu cakap hari berkasih sayang. Biar lah apa orang nak kata :- "Sambut hari valentine's ni tak baik macam org kristian", "kenapa nak kena ada hari kasih sayang pulak. Tiap2 hari bukan ker kita mesti ada kasih sayang?". But bagi aku......hari2 mcm ni mmg perlu ada. Mmg lah tiap2 hari kita berkasih sayang tapi kita kena make it satu hari untuk kita berkumpulam and show our love. Macam hari ibu dan hari bapa jugak kan!!. Selalu nyer Hari Valentine's Day...my hubby akan bagi Choclate & Flower. Malam we all akan dinner satu keluarga (special dinner).

For my hubby :- Happy Valentine's Day Sayang.....I love u so muccchhhh....... I harap kasih sayang kita akan sentiasa kekal hinggal ke akhir hayat. Thank you sebab sygkan I & give me kekuatan utk move forward.

Untuk anak2 mama : - Anak2 adalah nyawa mama & tiada apa yg berharga selain kamu semua. Mama luv u so much. 

US

No comments: