Nuffnang Advertisement

Monday, January 31, 2011

Rumah....at Serenia Ampang.

Actually aku & hubby mmg tengah cari rumah since last year. Tapi tak ada yang berkenan di hati....bukan rumah sekarang yang kitaorng duduk ni tak selesa....tapi kitaorg cari yang lebih selesa (makna nyer ruang yg lebih besar) and more privacy. Yes!!! akhirnyer hujung minggu hari tu kitaorg dah jumpa rumah yg sangat menepati citarasa kitaorg..(ala2 resort & contemperary). Tapi harga nyer ada sedikit mahal....kalau aku beli maknayer harapan nak holiday tahun ni harus dilupakan. Tapi aku tak decide lagi masih berfikir2 masih survey2 tapi hatiku telah terpaut & aku akan berkata Yes!! (bodoh...berangan x ingatkan). May be esok aku akan kasi kata putus dgn tuan rumah kedaung itu. Perbincang & hasutan akan dilakukan malam ini terhadap En Win....aku akan berhias....bergaya sexy ala2 angelina jolie (berlipstik merah) agar En Win teruja dan terus bersetuju. Actually En Win pun teruja sebenarnyer.... bila tgk rumah tu tapi buat2 muka selamba tak nak tunjuk keterujuaan nyer. korang doa2 kan lah supaya semua nyer berjalan dgn lancar. Mesti korang nak tengok macam mana rupa rumah tu kan. Jom....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Jeng3
-
-
-
-
-
-
-
-
Ta daaaaaa........


Cantik kan...... ini dari depan.

Dari tepi.....

ruang dalam......

No comments: