Nuffnang Advertisement

Tuesday, January 18, 2011

GYM

Kalau korang baca status kat facebook aku utk Reso 2011 salah satu nyer nak membuang lemak yang suka2 jer nak tumpang kat badan aku ni..... eeeee....venchi tau jadi org gemuk ni. Lemak ni pun satu gi lah kat badan Erra Fazira ker, Eja tu ker....ni badan aku jugak yg kau nak tumpang.

"Darling2 kalau i gemuk u sayang i lagi tak"? "Sayang darling......kalau dagu u berlapis empat pun i still sayang kat u". Perli ker apa ni!!.

So...disebabkan aku menyampah kat badan sendiri yg kalau pakai baju sana sini terbonjol aku pun bertekad lah pergi ke kelas Gym semalam....masuk kelas cardio dance....ala2 menari 8 lagi...kelas tu selama satu jam menari non stop punya....mula2 tu bukan main semangat lagi aku menari...eksyen pun ada jugak konon2 aku lah paling terror maklumlah selalu gi clubbing konon2 lembutlah badan tu.... ambik kau masuk 15 minutes lidah aku dah terjelir keluar sampai kat tetek.....penat mcm setan. Paling best amoi tua depan aku tu steady jer. Malu ko. tak boleh jadi ni... aku sambung lagi 10 min.... lepas tu aku dah pitam. Hahahah buat malu betul.

Tak apa....usaha ini akan diteruskan sampailah aku boleh mengalah kan amoi tua kat depan tu....siap kau amoi lu ingat lu terror ka. Aku punya target sampai boleh pakai skinny jeans aku yg bersaiz 27 tu....(fuhh.....Elly3!!).

No comments: